Θα πρέπει να βρω το δικό μου ακίνητο ή θα μου υποδείξει κάποιο η εταιρεία;

Και οι δυο επιλογές είναι εφικτές. Είτε διαθέτετε εσείς κάποιο ακίνητο που να πληροί τις προϋποθέσεις μας, είτε σας προτείνουμε εμείς, η επιλογή είναι δική σας. Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι να διασφαλίσουμε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας.

Μπορώ να ανοίξω περισσότερα από ένα καταστήματα

Φυσικά και μπορείτε. Είμαστε πολύ περήφανοι όταν ένας συνεργάτης μας καταγράφει μια τόσο επιτυχημένη πορεία, αρκεί να μπορεί να επιβλέπει επαρκώς όλα τα σημεία. Υπάρχει άλλωστε ειδικό πρόγραμμα Multi Unit.

Έχω ήδη ένα κατάστημα εστίασης. Θα μπορούσα να το μετατρέψω σε κατάστημα ABUELO;

Φυσικά, εφόσον δούμε ότι το κατάστημα βρίσκεται σε σημείο που αποτελεί περιοχή στόχο αλλά και εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις (εμβαδόν, πρόσοψη κ.λπ).

Στην συνέχεια θα μελετήσουμε το χώρο και θα τον ανασχεδιάσουμε, ώστε να αποκτήσει όλα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα κατάστημα ABUELO. Βασική μας αρχή είναι η μέγιστη δυνατή μείωση του κόστους των παρεμβάσεων και η αξιοποίηση συνεργείων της επιλογής σας.

Θα πρέπει η κατασκευή του καταστήματος μου να γίνει από δικά σας συνέργεια ή θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω και δικά μου;

Στο σύστημα Franchise ABUELO τα σημεία σχεδιάζονται από εσωτερικό τμήμα αρχιτεκτόνων – μηχανικών, με στόχο την διασφάλιση της εμπειρίας του πελάτη και της απόδοσης του Franchisee. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζονται βασικές αρχές όπως η αξιοποίηση της τοπικής αγοράς και του σημείου, ο σχεδιασμός ανάλογα το βέλτιστο format για το σημείο, ο καθορισμός του βέλτιστου ταξιδιού του πελάτη στο κατάστημα, η βέλτιστη αξιοποίηση του προϊοντικού μείγματος, η παραγωγικότητα της ομάδας και η αξιοποίηση των στοιχείων διαφοροποίησης του concept. Η υλοποίηση της κατασκευής γίνεται είτε από εγκεκριμένα συνεργία είτε από νέα συνεργεία πρότασης του Franchisee έτσι ώστε να διερευνηθούν τρόποι μείωσης του κόστους κατασκευής διασφαλίζοντας παράλληλα τις προδιαγραφές του concept και την μακροχρόνια απόδοση για τον Franchisee. Βασική προϋπόθεση είναι η κατασκευή και διαμόρφωση του καταστήματος να γίνεται αποκλειστικά με μόνο αφού έχει εκπονηθεί μελέτη εφαρμογής με τις προδιαγραφές του μοντέλου καταστημάτων ABUELO.

Πρέπει το κατάστημα να βρίσκεται σε περιοχή υψηλής εμπορικότητας;

Παρόλο που το προϊοντικό μας μείγμα είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και διαφορετικό από του ανταγωνισμού, η απάντηση είναι αδιαπραγμάτευτα «Ναι». Η εγκατάσταση στα όρια ζωνών υψηλής εμπορικότητας αυξάνει σημαντικά την αναγνωρισιμότητα και επιταχύνει τους ρυθμούς διείσδυσης στην τοπική αγορά. Σε κάθε περίπτωση υποστηρίζουμε τον συνεργάτη στην εξεύρεση ενός εμπορικού σημείου που να του διασφαλίζει μέγιστη επισκεψιμότητα και κερδοφορία.

Είναι απαραίτητο να έχω γνώση ή εμπειρία στον κλάδο της καφεστίασης;

Δεν είναι απαραίτητο ούτε προϋπόθεση να έχετε γνώσεις και εμπειρία στο κλάδο. Η ABUELO εφαρμόζει ένα άρτιο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης σε εσάς και σε όλο το προσωπικό σας, προκειμένου να λειτουργείτε το κατάστημα σας, με τον καλύτερο και αποδοτικότερο τρόπο.